Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Υπάρχει ή δεν υπάρχει αλήθεια. Ο ύπουλος τρόπος δράσης ιδιοτελών ψευδολόγων.

Φίλοι μου

Εδώ και χρόνια ακούω την μπαρμπουτσολογία που αναπτύσσεται από ορισμένους σχετικά με την ανυπαρξία αλήθειας. Όταν λοιπόν εμπρός σας κάποιος ισχυριστεί ότι δεν υπάρχει αλήθεια ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΤΕ ΤΟΝ. Ζητήστε του να σας αποδείξει ότι δεν είναι αλήθεια η ύπαρξή του. Αν το αποδείξει αυτό τότε ναι μπορεί να ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει αλήθεια.

Αν αυτό ειπωθεί σε έδρα πανεπιστημίου τότε ζητήστε από τον διδάκτορα που βρίσκεται στην έδρα να σας αποδείξει ότι είναι ψευτικοι οι τίτλοι που φέρει. Αν αρνηθεί τότε ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ και άρα ο διδάσκων προσπάθησε να σας διδάξει μπαρμπουτσολογία και όχι φιλοσοφία ή την επιστήμη που φέρει και αυτό γιατί ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ όπως και ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ αναζητούν τις ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ που συνθέτουν τις επί μέρους επιστήμες και συνολικά την μητέρα πασών των επιστημών την φιλοσοφία.

Οι σχετικές αηδίες με την ανύπαρκτη αλήθεια διαδόθηκαν από αρχαιοτάτων χρόνων από σοφιστικούς κύκλους οι οποίοι με την θόλωση των εννοιών προσπαθούσαν να περάσουν τα ψεύδη τους ή να πετύχουν να νομιμοποιήσουν δράσεις διεφθαρμένες που είχαν και που ήταν κατάπτυστες τόσο τότε όσο και σήμερα.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΑΜΠΕΙ ενώ το ψεύδος κρύβεται στο σκότος ή στην ομίχλη την οποία προκαλούν οι νεοσοφιστικοί κύκλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου